Automatus

Elk kind is uniek

Daarom vonden we dat het tijd was voor een unieke oplossing. Een oplossing die zich niet alleen aanpast aan het niveau, maar ook aan de voorkeuren van je kind. Zo werd Wijsr geboren.

ONZE VISIE

Het potentieel van élk kind benutten

Sommige kinderen beginnen op school met een achterstand, terwijl anderen door omstandigheden een leerachterstand oplopen. Ondanks de inspanningen van leerkrachten en bijlesgevers is het niet altijd eenvoudig om die achterstand in te halen. Daardoor gaat niet alleen potentieel verloren, maar komt ook het welzijn van het kind in gevaar.  

Daarom wil Wijsr de kinderen met leerachterstand helpen en het potentieel van ieder kind benutten.

Een wereld waarin het potentieel van elk kind optimaal benut wordt en waarbinnen kinderen zich goed voelen? Dat is een wereld die wij binnen Wijsr wel zien zitten.

ONZE MISSIE

De leerachterstand snel wegwerken met een super adaptief oefenplatform

ONS TEAM

Vader en zoon met een voorliefde om anderen te helpen

Elk kind de kansen geven die het verdient, motiveert me enorm en daar haal ik ook veel energie uit. Dat, samen met onze gedegen technische achtergrond, maakt ons een sterk team. – Marc

De grootste motivator voor mij was om een positieve impact te kunnen hebben op de ontwikkeling en toekomst van kinderen. Want hoe mooi zou het zijn mochten we leerlingen meer kunnen doen leren en meer zelfvertrouwen kunnen doen krijgen. – Seppe

ONZE WAARDEN

One size does not fit all

Alle kinderen hebben verschillende behoeftes en noden, maar het is moeilijk voor een leerkracht om aan al deze wensen te voldoen. Stel je voor dat we vandaag allemaal dezelfde schoenmaat zouden dragen. Bij Wijsr willen we elk kind een schoen geven die past. Met andere woorden onderwijs op maat van het kind.

Progress over perfection

In plaats van te benadrukken waar een kind nog niet is, richt Wijsr zich op de stappen die reeds zijn gezet en welke vooruitgang er is geboekt. Deze vorm van positieve bekrachtiging, bekend als het Pygmalion-effect, kan onmiddellijk leiden tot betere prestaties.

Feedback to get forward

Kinderen leren het best wanneer ze snel feedback krijgen. Als je pas een dag later feedback krijgt, is de leerkans al vaak verloren. Daarom geven we bij Wijsr direct feedback.