Automatus

Tafel van 15 oefenen was nog nooit zo leuk!

Oefen de tafel van 15 met Wijsr en word een echte tafelkampioen.

Eigen tempo en niveau

Bij Wijsr proberen we telkens een oefening te kiezen die voldoende uitdagend is, maar niet té moeilijk. Op die manier blijft je kind gemotiveerd en gaat hij snel vooruit. 

Zorgeloos opvolgen

Via een wekelijkske update volg je de voortgang van je kind. Je ziet wat hij of zij al goed kan en welke oefeningen we nog verder samen gaan oefenen.

Gebouwd met experten

Wijsr wordt ontwikkeld samen met leerkrachten, pedagogen en onderwijsexperten.

Deze app is geweldig

Dankzij deze app is het zelfvertrouwen van mijn kind in de tafels toegenomen.

Oefen altijd en overal

Elke 5 minuten oefenen kan een grote bijdrage hebben aan de totale leerwinst. Daarom kan je de Wijsr app gebruiken waar en wanneer je maar wilt, want de Wijsr app is beschikbaar op elk toestel.

Welbevinden

Wist je dat een minder welbevinden ervoor zorgt dat je minder goed leert en sneller gefrustreerd geraakt? Daarom meten we bij Wijsr hoe goed jouw kind zich die dag voelt. Nuttige info voor jou en ons. Zo passen we onze oefeningen volledig aan aan jouw kind.

Motivatie

Wist je dat motivatie even belangrijk is als intelligentie bij het leren? Bij Wijsr proberen we daarom de motivatie te meten en te versterken via een slim algoritme. Zo blijft leren leuker en leren we meer.

Veelgestelde vragen

Wat is de tafel van 15?

Bij de tafel van 15 worden de getallen van 1 tot 10 vermenigvuldigd met het getal 15. 
1 x 15 = 15

2 x 15 = 30

3 x 15 = 45

4 x 15 = 60

5 x 15 = 75

6 x 15 = 90

7 x 15 = 105

8 x 15 = 120

9 x 15 = 135

10 x 15 = 150

Hoe kan je de tafel van 15 het beste leren?

Doordat je 90% onthoudt van wat je oefent en maar 10% van wat je leest, raden we aan om veel te oefenen. Het spreekwoord “Oefening baart kunst” is hier zeker niet gelogen. Voor je begint met oefenen raden we wel aan eerst de tafelkaart hardop te lezen en over te schrijven.

Oefen de tafel van 15 met Wijsr en wordt een tafelkampioen