Automatus

Tafel van 14 oefenen was nog nooit zo leuk!

Oefen de tafel van 14 met Wijsr en word een echte tafelkampioen.

Eigen tempo en niveau

Bij Wijsr proberen we telkens een oefening te kiezen die voldoende uitdagend is, maar niet té moeilijk. Op die manier blijft je kind gemotiveerd en gaat hij snel vooruit. 

Zorgeloos opvolgen

Via een wekelijkske update volg je de voortgang van je kind. Je ziet wat hij of zij al goed kan en welke oefeningen we nog verder samen gaan oefenen.

Gebouwd met experten

Wijsr wordt ontwikkeld samen met leerkrachten, pedagogen en onderwijsexperten.

Deze app is geweldig

Dankzij deze app is het zelfvertrouwen van mijn kind in de tafels toegenomen.

Oefen altijd en overal

Bij Wijsr geloven we dat kleine dingen een grote impact kunnen hebben. Daarom werkt de app van Wijsr op elk apparaat. Zo kan je overal oefenen, want elke 5 minuten oefenen telt.

Welbevinden

Wist je dat een lager welbevinden direct impact heeft op de studieresultaten van je kind? Bij Wijsr meten we hoe goed jouw kind zich die dag voelt. Nuttige info voor jou en ons. Zo passen we onze oefeningen volledig aan aan jouw kind.

Motivatie

Wist je dat motivatie even belangrijk is als intelligentie bij het leren? Bij Wijsr proberen we daarom de motivatie te meten en te versterken via een slim algoritme. Zo blijft leren leuker en leren we meer.

Veelgestelde vragen

Wat is de tafel van 14?

Bij de tafel van 14 vermenigvuldig worden de getallen van 1 tot 10 vermenigvuldigd met 14. 
1 x 14 = 14

2 x 14 = 28

3 x 14 = 42

4 x 14 = 56

5 x 14 = 70

6 x 14  84

7 x 14 = 98

8 x 14 = 112

9 x 14 = 126

10 x 14 = 140

Hoe kan je de tafel van 14 het beste leren?

De beste manier om de tafel van 14 te leren, is door te oefenen. Je onthoudt namelijk 90% van wat je doet en maar 10% van wat je leest. Begin eerst met de tafelkaart hardop te zeggen. Vervolgens helpt het om de tafelkaart over te schrijven. Als je die twee stappen doorlopen hebt, kan je beginnen met oefenen.

Oefen de tafel van 14 met Wijsr en wordt een tafelkampioen