Over ons

Bevestig bestelling

Voor 1 klas

~

50,-

~

We nemen contact op via het opgegeven e-mailadres voor de integratie en de betaling.

50%

FAQ

Wanneer kan ik de app inzetten?

Automatus kan op elk moment ingezet worden. Hou er rekening mee dat het een automatiseerapp is. De applicatie heeft de grootste meerwaarde na het leren van een bepaalde bewerking. Vervolgens is het nuttig om meermaals per week een tiental minuten te oefenen op deze basisbewerkingen zodat deze geautomatiseerd geraken.

Wat is het doel van Automatus?

Doel in de app: in de applicatie probeer je samen als klas een oefenland te veroveren. Een leerling kan een stukje land veroveren via het behalen van een persoonlijk doel op maat van de leerling. Het doel is om als klas alle stukjes land te veroveren om koning van oefenland te worden.

Doel van de app: automatiseren is erg belangrijk om bepaalde bewerkingen sneller uit te voeren met minder denkruimte. Op die manier blijft er denkruimte vrij voor voor nieuwe, moeilijkere oefeningen. 

Is de applicatie gebruiksvriendelijk?

De applicatie is erg eenvoudig opgesteld, hierdoor vindt bijna iedereen zijn weg. Er wordt gebruik gemaakt van veel visuele elementen en weinig tekst, dat zelfs de jongsten er snel mee overweg zijn. 

Automatus werd succesvol getest bij kinderen van 6-14 jaar.

Een korte uitleg van de leerkracht is wel nuttig, zeker voor de leerlingen van 6-7 jaar 

Hoe werkt de koppeling met onze school?

Automatus kan op verschillende manieren geïntegreerd worden. Neem contact op met info@wijsr.com over hoe je jouw klas of school wenst te koppelen met Automatus.